ZIN IN EEN AVONTUURTJE ?

ZIN IN EEN AVONTUURTJE ?
 

We make AD happen! Jawel je leest het goed! Als reclamebureau met een persoonlijke touch helpen we jou in je zoektocht naar effectieve communicatie! “Communicatie?” Ja, de manier waarop jij de klant bereikt én de manier waarop de klant jou waarneemt! Communiceren kan je in de vorm van woorden, afbeeldingen, kleuren, logo’s, …En dat bepaalt natuurlijk in grote mate mee het succes van je onderneming! Het is dus erg belangrijk om je communicatie op peil te brengen! We helpen je daar graag mee verder. Maar hoe gaan wij nu precies te werk? 

Meet and greet

Een samenwerking wordt pas een succes na een (hopelijk) erg aangename kennismaking. Zo begint een avontuur(tje) trouwens meestal ;)! Wij komen graag eens tot bij jou, om zo ook te proeven van je werkomgeving! Dit geeft ons ook meteen een beter beeld van met wie we rond de tafel zitten! We leggen uit hoe wij werken en wat onze sterktes zijn, maar daarna is het aan jou. We luisteren met veel belangstelling naar jouw verhaal en jouw behoeften! Ben je op zoek naar een nieuw logo of een leuke naam voor je onderneming? Wil je je bedrijf promoten met een leuke flyer? Is je website niet meer up-to-date of erger nog, onmogelijk te bekijken op een mobiel toestel (ook wel ‘non-responsive’ genoemd in de volksmond)? Dan schieten wij in actie!

PS. Als je geen zin hebt om op te ruimen, kan je natuurlijk ook bij ons op bezoek komen ;).

Brainstorm

Terug op kantoor aangekomen beginnen wij aan de aftertalk - “Wow, dat is een sjiek project”, “Ik heb al een concept in m’n hoofd”, “Hebt ge die z’n Lamborghini gezien?”, “Dat derde glas wijn was er misschien wat over” - en worden de wildste ideeën op tafel gegooid! We brainstormen erop los tot we enkele duidelijke concepten voor ogen hebben. En op basis daarvan wordt er een offerte opgemaakt! 

Creatie

Offerte ok?  Next step : de uitwerking! De creatie! We kruipen in onze pen of achter onze pc en zetten het idee om in een sterk beeld! Rekening houdend met jouw wensen worden de eerste logo’s uitgewerkt, de structuur van de website uitgetekend en de belangrijkste pijlers van een sterke brief of flyer opgelijst. Komen de kleuren overeen met hetgeen jij wilt? Past de creatie bij jouw identiteit?  Straalt het uit waar jij voor staat? OK GO!

Presentatie en feedback

De borst nat gemaakt, gewapend met een dosis zelfvertrouwen, maar toch ook met een klein beetje een klein hart worden de eerste ontwerpen naar de klant gestuurd. En dan afwachten maar …

en wachten …
nog wat langer wachten …
en dan het verlossende antwoord

“Wow mannen (tromgeroffel), dat is er BONK op” 
Dit is natuurlijk onze favoriete feedback, maar het is vanzelfsprekend dat dit niet altijd meteen het geval is! We bekijken je feedback en werken verder tot we hét perfecte ontwerp bekomen dat helemaal bij jou past! Zodra het voor jou perfect is werken wij alles met de nodige precisie af, leveren de bestanden in het juiste formaat aan en dan is het aan jou om ermee uit te pakken!

Happy clients

Jij gelukkig, wij gelukkig! Voor ons is elke klant uniek, maar ook elke opdracht uniek! Dat is wat het voor ons iedere keer weer zo leuk maakt! Steeds een nieuwe uitdaging, steeds een nieuw avontuur! Ook zin in een avontuurtje? 

We make AD happen!